Motivasjon og mestring

Motivasjon og mestring - Terje Manger, Bjørn Wormnes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Manger, Bjørn Wormnes
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Motivasjon og mestring.pdf
ISBN
1894436295220

BESKRIVELSE

Denne boken er skrevet for personer som i arbeidsliv, utdanning og fritid er opptatt av hvordan motivasjon og mestring kan forbedres. Boken gir en systematisk innføring i tankemessige prosessers betydning for menneskelige ytelser. Den dekker emneområder som målsetting, myndiggjøring, mestringsforventning, kontrollplassering, selvoppfatning, behov for å mestre, ritualers betydning og stressmestring. Forfatterne bruker psykologisk og pedagogisk fagkunnskap til å gi råd om hvordan vi i omgang med andre mennesker kan utvikle egen og andres mentale styrke. I forhold til tidligere utgaver av boken er ?ere kapitler endret og det er skrevet ett nytt kapittel. Gjennom hele revisjonen har forfatterne lagt vekt på å oppdatere litteraturreferansene, men uten å slette de mange klassiske kilder og teorier som gir oss nøkler til å forstå motivasjon og mestring. Terje Manger er dr.philos. og professor emeritus i pedagogisk psykologi ved Institutt for samfunnspsykologi, Universitetet i Bergen. Bjørn Wormnes er spesialist i klinisk psykologi og veilederutdannet ved Norsk Psykologforening. Han har i en årrekke vært førsteamanuensis ved Institutt for klinisk psykologi, Universitetet i Bergen.

Denne oppfølgingen har både for henne og mange andre bidratt til en følelse av både mestring, mening og motivasjon i studielivet. Kommunikasjon, mestring og motivasjon ved diabetes. Nyttige spørsmål når pasienten får diagnosen diabetes type 1 eller 2.

Nyttige spørsmål når pasienten får diagnosen diabetes type 1 eller 2. SVAK ANBEFALING Svak anbefaling brukes når ulike valg vil kunne være riktig, avhengig av pasient og situasjon.

RELATERTE BØKER