Mørke skygger

Mørke skygger - Annikki Øvergård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
12,57 MB
FILNAVN
Mørke skygger.pdf
ISBN
8346125647601

BESKRIVELSE

Anna får vite at Joakim har solgt Smedbakken. Hun har vanskelig for å tilgi at onkelen har latt sønnen selge barndomshjemmet, som har vært i familien i generasjoner. Anna føler at onkelen har sveket både henne og alle de før dem som har slitt for å bygge opp gården. - Jeg begriper ikke at du kunne la Joakim gjøre dette, Mobro, sa Anna og kjente gråten stå i halsen. Rasende trampet hun hardt med føttene mot bakken. - Har du glemt alle generasjoner som har slitt på bruket, som har bygget opp Smedbakken så å si stein for stein? All historien som sitter i disse veggene? Begriper du virkelig ikke hva Smedbakken har betydd for Heine og meg?

Laila Brenden. Prøv 2 uker gratis* *Denne lydboka er tilgjengelig for strømming for deg som er Fabel-abonnent.

På Ringstad blir Marte stadig sykere, og Elise tror det går mot slutten. Hjemme i Maridalsveien leser Johan høyt fra avisene. Det er åpenbart at begreper og mønstre som har å gjøre med skygger - mørke og lyse - kan være til god hjelp i forståelsen av våre relasjoner med vårt ubevisste, hvordan de påvirker våre liv og hvordan vi kan agere for å forandre og transformere oss selv ved å møte skyggene og sårene som ligger til grunn for dem.

RELATERTE BØKER