Musikalsk analyse

Musikalsk analyse - Petter Stigar | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Stigar
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Musikalsk analyse.pdf
ISBN
3329884748021

BESKRIVELSE

Musikalsk analyse er et felt der det finnes få fasitsvar. En analyse er først og fremst en teoretisk kvalifisert respons på et musikkverk. For øvrig bør den være konsistent og rettet mot en spesifisert målgruppe. Dette betyr at en analyse som treffer blink i en sammenheng kan være et bomskudd i en annen. Denne boken er en innføring i problemstillinger, ideer og metoder innen musikalsk analyse. Den er beregnet på musikkstudenter på bachelornivå, samt utøvere og pedagoger med interesse for musikkteori. Petter Stigar er førsteamanuensis ved Griegakademiet, Institutt for musikk, Universitetet i Bergen. Musikk i praksis er en bokserie med øvelser for studenter, musikere og pedagoger.

Dette betyr at en analyse som treffer blink i en sammenheng kan være et bomskudd i en annen. Musikalsk analyse er et felt der det finnes få fasitsvar. En analyse er først og fremst en teoretisk kvalifisert respons på et musikkverk.

For øvrig bør den være konsistent og rettet mot en spesifisert målgruppe. Dette betyr at en analyse som treffer blink i en sammenheng kan være et bomskudd i en annen.

RELATERTE BØKER