Når en mamma blir født

Når en mamma blir født - Nina Maaø-Ruden | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Maaø-Ruden
DIMENSJON
4,93 MB
FILNAVN
Når en mamma blir født.pdf
ISBN
9008687484373

BESKRIVELSE

Når man skal føde for første gang, er det tusen ting man lurer på. Hvordan merker jeg at fødselen er i gang? Hvor vondt blir det? Hva kan gå galt? Dette var bare noe av det fembarnsmor Nina Maaø-Ruden bekymret seg for da hun gikk gravid med førstemann. Hun leste alt hun kom over om svangerskap og fødsler, men savnet de personlige, ekte beskrivelsene av hva som ventet henne. Nå har hun skrevet den ultimate boken for deg som skal bli mamma. Her møter du en rekke åpenhjertige kvinner som deler sine fødselserfaringer på godt og vondt,slik at du skal få en best mulig opplevelse av det å føde, og vite at du ikke er alene med det du føler. Nina Maaø-Ruden er forfatter, blogger på smabarnsforeldre.no og driver idébank for småbarnsforeldre i tillegg til å være mor til fem.

Men så skjer det: En hel måned tidligere enn planlagt blir Helena hastet til sykehuset, og en liten pike blir født. Hun får navnet Darina. At babyer blir født med mye hår er ikke det vanligste, derfor blir det ofte mange glade og overraskede ansikt når det kommer ut en hårfager liten krabat.

Hvordan de opplevde noe av det største som skjer en her i livet. Nemlig når en mamma blir født.En perfekt gave til deg selv eller noen du kjenner som venter barn. Når en mamma blir født.

RELATERTE BØKER