Tvangstanker og tvangshandlinger hos barn og unge

Tvangstanker og tvangshandlinger hos barn og unge - Robert Valderhaug, Tord Ivarsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Valderhaug, Tord Ivarsson
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Tvangstanker og tvangshandlinger hos barn og unge.pdf
ISBN
4473178681314

BESKRIVELSE

Mange barn og unge som sliter med tvangstanker og tvangshandlinger risikerer å ha vanskene også som voksne. Til tross for dette, har det vært skrevet lite om tvangslidelse hos barn og ungdom. Når en møter et barn med tvangslidelse (OCD) kan en undre seg over hvorfor han ikke bare kan slutte å tenke på skitt og smuss, eller hvorfor han ikke bare kan slutte med ritualene? Og hvorfor merker han ikke at han er ren? Forfatterne formidler ny og evidensbasert kunnskap som bidrar til økt forståelse for OCD hos barn og unge. Boken spenner vidt, fra å gi et grundig innblikk i det nevrobiologiske perspektivet til et kapittel om familie og samspill. I tillegg gir boken en generell innføring til temaer som forekomst, kliniske trekk og forklaringsmodeller, utredning og diagnostikk samt behandlingsmodeller.

Metoden er derfor anbefalt ved behandling av både barn og unge, og voksne. Tvangslidelser hos barn og unge Skriv ut ... De fleste med OCD har begge deler, både tvangstanker og tvangshandlinger.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Dette gjør at OCD hos barn og unge i mange tilfeller er symptom på sykdom hos familien og ikke barnet eller den unge.

RELATERTE BØKER