Alle år har du sett meg

Alle år har du sett meg - Anne Kristin Aasmundtveit | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Kristin Aasmundtveit
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Alle år har du sett meg.pdf
ISBN
4490129856882

BESKRIVELSE

En bok for alle som vil «stemme» seg inn mot søndagens bibeltekst. Du blir tatt med på en vandring gjennom kirkeåret. Gjennom korte bibeltekster og bønner for hver dag, en tanke inn mot søndagens tema og en poetisk tekst, får du innspill til din egen trosreise. Boka formidler erfaringsnær kristentro med raushet for alt menneskelig og med vârhet for Guds gjerninger i historien og naturen. Salmene kan leses og synges, de er skrevet til folketoner fra hele verden og melodiene er besifret. Illustrasjoner av Sigrunn Slaathaug.

Et godt eksempel på det er når du bruker Googles digitale personlige assistent Google vet alt om deg: Slik kan du bruke det til noe fornuftig.Denne ser ut til å vite det aller meste om hva du foretar deg. Ikke bare hvor du jobber, men også når du pleier å dra på jobb. PR / Publisert 21.09.2019 10:10:19 - Oppdatert 22.09.2019 09:05:23 - Jeg pusset min første kloss for ti år siden.

En vakker bok som følger kirkeåret med tekster, bønner og sanger; 73 ... Pris: 329,-. innbundet, 2017.

RELATERTE BØKER