Avstanden mellom hus

Avstanden mellom hus - Håkon Øvreås | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkon Øvreås
DIMENSJON
4,25 MB
FILNAVN
Avstanden mellom hus.pdf
ISBN
9506381808970

BESKRIVELSE

Avstanden mellom hus er en samling dikt i hverdagslig språk der bakverk, poteter, raggsokker og stekepanner har sin selvfølgelige plass, men som samtidig peker ut en uro bakenfor. Diktene viser fram et rikt persongalleri som etablerer de sosiale og politiske omgivelsene for mulige manøvreringer gjennom livet.

I 2011 kom diktsamlingen Grevlingvariasjonene.Han ga ut barneboka Brune sammen med illustratør Øyvind Torseter i 2013. Hans seneste bok er oppfølgeren av Brune, - Svartle oppsummering - Avstand- Hva er avstanden mellom Lørenskog Hus og Trollåsen? Hvor langt er det fra Lørenskog Hus til Trollåsen? Hvor mange mil og km.

Men hvor stort er mellomrommet? Og er det lurt å flise helt opp, eller er det bedre å la det være igjen en liten glip slik at jeg f.eks. kan montere en skinne til å henge kjøkkenutstyr på over flisene (slik at ... Avstanden mellom jorda og Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun varierer også, men de holder seg alltid i samme rekkefølge fordi de er så langt fra hverandre og fra vår planet.

RELATERTE BØKER