Digitalfotografering for oss voksne

Digitalfotografering for oss voksne - Nick Vandome | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nick Vandome
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Digitalfotografering for oss voksne.pdf
ISBN
7281768151125

BESKRIVELSE

Digital fotografering for oss voksne er en lett å lære-bok for den uerfarne digitalfotografen skrevet på et dagligdags språk uten unødig bruk av vanskelige uttrykk. Lettfattelige og grundige trinn-for-trinn forklaringer og rikelige illustrasjoner i farger hjelper deg til å mestre ditt fotoapparat - enten det er et speilrefleks- eller et kompaktkamera. Boken guider deg gjennom valg av kamera, den gir konkrete råd om hvordan du kan ta bedre bilder både til de store anledningene og på ferie, den viser hvordan du overfører bildene fra kameraet til PCen i tillegg til redigering og lagring av bildene dine. Boken tar også for seg brukav bilder på nett og forskjellige måter å løse det på dersom du ønsker papirkopier. En hendig håndbok for alle som på en enkel måte ønsker å bli en bedre digitalfotograf!

PC-bruk for oss voksne er en lett-å-lære bok for den uerfarne PC-brukeren skrevet på et dagligdags språk uten unødig bruk av ... Kjøp bøker av Nick Vandome. ...

SKOLE: Her finner du alle kapitlene i PC World Norges store digitalfotoskole. Toralv Østvang.

RELATERTE BØKER