Håpet er hellig

Håpet er hellig - Alf van der Hagen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf van der Hagen
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Håpet er hellig.pdf
ISBN
4758574242140

BESKRIVELSE

Gjennom samtaler med ti høyst ulike kulturpersonligheter åpner Alf van der Hagen opp for et språk for å snakke om Gud, døden og livet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788293368434 Den hellige ånd er i den kristne læren om treenigheten den tredje personen i guddommen, ved siden av Faderen og Sønnen. Kristendommen har et monoteistisk gudsbegrep, men opererer samtidig med en treenighetslære, det vil si at guddommen som ett vesen omfatter tre personer eller «framtredelsesformer».

Fordi vi ser fram mot det håpet Bibelen gir oss, velger vi å leve i tro og kjærlighet. Salig og hellig er den som har del i den første oppstandelse. Over dem har den annen død ingen makt.

RELATERTE BØKER