Huset ved moskeen

Huset ved moskeen - Kader Abdolah | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kader Abdolah
DIMENSJON
3,33 MB
FILNAVN
Huset ved moskeen.pdf
ISBN
9945086947418

BESKRIVELSE

En ny, ytterst aktuell og innsiktsgivende roman av den iranskfødte forfatteren Kader Abdolah.I åtte hundre år har Aqa Djans familie hatt en sentral posisjon i den iranske byen Senedjan. Den enorme familien bor i huset ved moskeen, et hus med 35 rom, en bikube full av bestemødre, barn, kjøpmenn og halvguder. Og historiene flommer inn og ut av huset. Familieeposet rommer Irans dramatiske historie, historien om den islamske tradisjonen og om det moderne Iran, om fundamentalisme og oppbrudd fra fundamentalismen. Terningkast 6. VGTerningkast 6. Haugesunds avisTerningkast 6. Fredriksstad Blad«Jeg liker veldig godt bøker fra andre kulturer. Da oppdager du gjerne at mennesker har mer til felles enn det vi tror. Man får revet ned noen fordommer og vrangforestillinger.»Petter Nome anbefaler Huset ved moskeen i Dagbladet« Romanen er strålende velfortalt, også i norsk versjon, om en dramatisk periode i en uendelig lang tradisjon.»Svein Johs Ottesen, Aftenposten «Spennende som en thriller, lærerik som en historiebok.»Anne Cathrine Straume, NRK P2 "Jeg elsker å lese bøker og reiser aldri uten, legger meg aldri uten. «Huset ved moskeen» av Kader Abdolah rørte meg enormt. Den ga meg innblikk i et land jeg ikke kunne noe om." Line Andersen, NRK- sporten

En ny, ytterst aktuell og innsiktsgivende roman av den iranskfødte forfatteren bak Spikerskrift. I åtte hundre år, generasjon etter generasjon ... Basaren er byens viktigste økonomiske knutepunkt, og Aqa Djan er både leder for moskeen og basaren.

I åtte hundre år, generasjon etter generasjon, har Aqa Djans familie hatt en sentral posisjon i den iranske byen Senedjan. Kjøp Huset ved moskeen på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Huset ved moskeen i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Kjøp Huset ved moskeen fra Bokklubber En ny, ytterst aktuell og innsiktsgivende roman av den iranskfødte forfatteren bak Spikerskrift.

RELATERTE BØKER