Løgnens pris

Løgnens pris - Anne-Lise Boge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Løgnens pris.pdf
ISBN
3594583288373

BESKRIVELSE

Fortiden har innhentet Maren, i form av Johannes Ludvigsen. Syk og avkreftet har han reist den lange veien til bygda for å finne sin vesle datter, det eneste mennesket han har igjen i denne verden. Det overraskende møtet fyller Maren med frykt. Alt hun vet, er at Johannes omkom på havet - og nå står han plutselig her, i huset hennes. Kvinnen foran ham stirret på ham med store øyne, som om han var et spøkelse. - Johannes Ludvigsen? Stemmen hennes bar knapt. - Ja, mannen til Helene Ludvigsen, som du leide hybel hos i Oslo. - Du er jo død, hvisket hun. - Nei, jeg overlevde. Det er en lang historie, la han til. - Hvor er Oda? - Oda? - Ja, datteren min, Oda Ludvigsen.

Syk og avkreftet har han reist den lange veien til bygda for å finne sin vesle datter, det eneste mennesket han har igjen i denne verden. Morshjerte 18: Løgnens pris. 4.39 274 5 Forfatter: Anne-Lise Boge Innleser: Christin Borge.

Kvinnen foran ham stirret på ham med store øyne, som ... Løgnens pris Løgnens pris. 23.

RELATERTE BØKER