Over streken

Over streken En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Over streken.pdf
ISBN
1073044915606

BESKRIVELSE

2006 tegner til å bli avistegnernes år nyhetsmessig. Mediekommentator Anders Giæver i VG har tatt tak i fenomenet, og samlet et utvalg norske avistegninger som gjennom årene har vekket oppsikt, tråkket på noens tær, eller som på en eller annen måte har gått over streken. Bidragene kommer fra Norges mest kjente avistegnere, som kommenterer reaksjonene og følgene av tegningene. Her finnes alt fra tegninger som har ført til injuriesøksmål, til de mer pussige innvendingene mot ting man kanskje ikke hadde tenkt på kunne vekke anstøt.

Til sammenlikning tilsier gult lys i vegntrafikklovgivningen STOPP. Headingen spratt over streken til Hallers første scoring siden 4-0-seieren mot Bournemouth på årets første dag. Ti minutter etter hvilen spilte Pablo Fornals, som også hadde en vakker ... Dette var over streken ja.

Over streken; Aldersgrense 12 år; 58 min; Helena må vinne ein skjebnesvanger kamp mot Rosenborg eller risikere å miste jobben. Adrian får besøk av faren sin og må ta et val om framtida. Jeg tolker det ikke som om hun har en partner - hvis det er tilfellet så ja, det er over streken.

RELATERTE BØKER