Bak kulissene

Bak kulissene - Espen Ottosen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Ottosen
DIMENSJON
11,87 MB
FILNAVN
Bak kulissene.pdf
ISBN
8319275350028

BESKRIVELSE

Om noen kristne kan det kanskje sies at de gjemmer seg på bedehuset. Det gjelder ikke Espen Ottosen. Tvert imot har han i en årrekke vært tydelig til stede i norsk offentlighet - mest av alt som debattant i aviser, på radio og i tv. I denne boken får du vite hvordan han har opplevd å være en profilert kristen. Men mest av alt får du servert et knippe annerledes fortellinger fra livet som mediemann og misjonær. Her finner du humor, spennende innblikk bak mediekulissene og fascinerende reiseopplevelser fra ulike misjonsfelter.

GODMORGON Boks m rom 139,-/stk. «Bak Kulissene» er navnet på den nye serien av filmer fra Kongsberg Jazzfestival. Med humor og skråblikk vil vi invitere publikum inn i Kongsberg-universet og snakke med et stadig større publikum hele året der de er. Bak kulissene er skrevet av Ebba Haslund, født 1917 og lever fortsatt.

Hamar, 02.02.2017. Stikkord: Bak kulissene. Alt Serier Skuespillere.

RELATERTE BØKER