DeLillos: Suser avgårde

DeLillos: Suser avgårde - Marius Lien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marius Lien
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
DeLillos: Suser avgårde.pdf
ISBN
9569408988855

BESKRIVELSE

Suser avgårde forandret norsk rock og pop for alltid. Gjennom samtaler med bandet selv, sentrale aktører i åttitallet, musikkliv og Lars Lillo-Stenbergs norsklærer får vi høre historien om et grense-sprengende album. Marius Lien (f. 1975) er journalist i Morgenbladet. Sammen med Christer Falck og Alf van der Hagen har han tatt initiativet til kåringen og bokserien Morgenbladet topp 100. Han har tidligere utgitt boka Svart Messias (2011).

Kult. Skjønte faktisk ikke hvilken låt som kom.

Skrevet av Marius Lien. Kjøp den nå » deLillos suser videre 30 år etter utgivelsen av «Suser avgårde» sitter Lars Lillo-Stenberg igjen i seilbåt på omslaget av et nytt album med deLillos.

RELATERTE BØKER