For et vær!

For et vær! - Tommy Sørbø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tommy Sørbø
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
For et vær!.pdf
ISBN
3936612007081

BESKRIVELSE

Dette er boka for alle som brøler hysj når det er værmelding, som er innom yr.no minst en gang per dag, og som husker barndommens snøfulle vintre og solrike somre med glede og vemod. For et vær! forsøker å besvare spørsmålet om hvorfor været alltid har vært et viktig samtaletema, og hvordan det på godt og ondt har påvirket oss og vår kultur. Boka viser blant annet hvordan forfattere, malere og komponister har latt seg inspirere av været opp gjennom historien, og på hvilken måte Gud taler til menneskene gjennom været. For et vær! er en gjennomillustrert, lærerik, underholdende, men fremfor alt morsom bok, skrevet av en av våre fremste kulturformidlere, som innrømmer at han selv alltid har vært lidenskapelig opptatt av været. Tommy Sørbø (f. 1953) er en norsk kunsthistoriker, humorist, forfatter og dramatiker. Han har arbeidet som museumslektor på Nasjonalgalleriet, skrevet for Riksteateret og for radioprogrammet "Hallo i uken".

1953) er en norsk kunsthistoriker, humorist, forfatter og dramatiker. Fiskekonkurransen idag! For et vær, for et oppmøte! 😁 sol fra skyfri himmel og helt vindstille, gjore dette til en fantastisk dag! 😁 143 stk biletter, rekord for vår del! Største fisk: Rolf Solli 3000,-Nest størst: Karl Johan Berg 2000,- Dette er boka for alle som brøler hysj når det er værmelding, som er innom yr.no minst en gang per dag, og som husker barndommens snøfulle vintre og s Ikke vær et digitalt spøkelse! Syv tips til den digitale medarbeider. Photo by Stefano Pollio on Unsplash.

Betydningen av For et skrekkelig vær!. Norsk oversettelse av For et skrekkelig vær!.

RELATERTE BØKER