Fysikken

Fysikken - Aristoteles | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aristoteles
DIMENSJON
12,49 MB
FILNAVN
Fysikken.pdf
ISBN
2246461067982

BESKRIVELSE

Til forskjell frå andre naturfag skil ein nokså skarpt mellom eksperimentell og teoretisk fysikk. : akustikk, elektrisitetslære, magnetisme, mekanikk, optikk og varmelære er grener av fysikken akustikk, elektrisitetslære, magnetisme, mekanikk, optikk og varmelære er grener av fysikken / kjerne fysikk, partikkel fysikk kjerne fysikk, partikkel fysikk / studere fysikk studere fysikk Bevegelsesmengde er en av bevaringslovene i fysikken. Den totale bevegelsesmengden i et lukket system er konstant.

På Bekkestua bibliotek tirsdag 4,februar redegjør fysikeren Torstein Seim for sine eksperimenter bygd på Tyndalls forsøk som er grunnlaget for Arrhenius teori om at økt CO2 ville føre til en varmere klode. Det murrer litt i grunnvollene til fysikken. Rett som det er dukker det opp advarsler om at hele faget er i krise.

RELATERTE BØKER