Mestrende barn; gruppeledermanual foreldre

Mestrende barn; gruppeledermanual foreldre - Kristin Martinsen, Kevin Stark, Kelly O'Neil Rodriguez, Philip C. Kendall, Prerna Arora | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Martinsen, Kevin Stark, Kelly O'Neil Rodriguez, Philip C. Kendall, Prerna Arora
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Mestrende barn; gruppeledermanual foreldre.pdf
ISBN
1481830563541

BESKRIVELSE

Å hjelpe barn før de utvikler alvorlige vansker krever at førstelinjen kan møte barna med gode og tilpassede tilbud. Mestrende barn er et nytt lavterskeltilbud rettet mot barn i alderen 8-13 år med symptomer på angst og depresjon. Programmet er basert på kognitiv atferdsterapi og er utviklet med utgangspunkt i to anerkjente og velutprøvde behandlingsprogrammer: Philip C. Kendalls Coping Cat-program for angst og Kevin Starks ACTION-program for depresjon. Mestrende barn er utviklet i samarbeid med disse to anerkjente forskerne. Mestrende barn består av et gruppetilbud for barn og foreldre, hvor barna møtes til gruppesamtaler over 10 uker mens foreldrene møtes til samlinger parallelt.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Mestrende barn I tiltaket Mestrende barn arbeider barn i alderen 8-13 år i små grupper med å utvikle ferdigheter som skal gjøre det lettere å takle vanskelige situasjoner og følelser. Eksempler kan være i forhold til venner, å møte det de frykter, å løse problemer og å utvikle et bedre selvbilde. Mestrende barn består av et gruppetilbud for barn og foreldre, hvor barna møtes til gruppesamtaler over 10 uker mens foreldrene møtes til samlinger parallelt.

Av de barna som har deltatt i gruppe er 57 % jenter og gjennomsnittsalder er ca.10 år. Hva om barna fanges opp før de utvikler angst og depresjon, tenkte forskeren. Nå har flere hundre barn og foreldrene deres fått gruppeterapi på barneskolen. Mestrende barn består av et gruppetilbud for barn og foreldre, hvor barna møtes til gruppesamtaler over 10 uker mens foreldrene møtes til samlinger parallelt.

RELATERTE BØKER