Sataniske vers

Sataniske vers - Salman Rushdie | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Salman Rushdie
DIMENSJON
9,56 MB
FILNAVN
Sataniske vers.pdf
ISBN
4947517686978

BESKRIVELSE

Sataniske vers er en bok på flere plan. Gjennom en syklus av særegne og fantastiske historier stilles vi overfor det absurde ved å leve mellom to kulturer, kampen mellom det gode og det onde, tvil og tro, liv og død, forholdet mellom religion, makt og avmakt. Forfatteren lar drømmer, fabler begivenheter, visjoner og refleksjoner, gale påfunn og et mangfold av skikkelser myldre ut over sidene, og fletter det hele sammen.

Del på Facebook Del på Twitter Send med epost. Andreas Øverland.

I et intervju med BBC sier Rushdie i dag, 24 år etter utgivelsen av romanen, at «en bok som er kritisk mot islam ville vært vanskelig å få utgitt nå» på grunn av et klima av «frykt og nervøsitet». Etter Sataniske Vers, Karikaturstriden i 2005 og terroren i Charlie Hebdo i 2015 er dette temaet ikke noe å hige etter. - Islam trenger en reformasjon, sier tegneren Peter Rowson til VG. «Sataniske vers» skapte voldsomme reaksjoner, men hvorfor? Boken kom ut i England den 22.

RELATERTE BØKER