Flaggermusmusikk

Flaggermusmusikk - Tyra Teodora Tronstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tyra Teodora Tronstad
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Flaggermusmusikk.pdf
ISBN
8566322719057

BESKRIVELSE

«Underlig, vakkert, velskrevet - og en av årets beste norske barne- og ungdomsbøker.» Morten Olsen Haugen, AftenpostenEllen bor sammen med moren og lillebroren. I uthuset driver moren et mottak for skadde flaggermus, men om vintrene går hun inn i en dyp, sammenhengende søvn i flere uker. Lillebroren får stadig oftere noen underlige anfall, og det eneste som hjelper er at den sjeldne barokkflaggermusen setter seg på pannen hans. En dag ber Ellen om hjelp fra nett-tjenesten «Biologen Svarer». Og der er det gjerne noen som vil hjelpe. Men den hjelpen blir ikke som Ellen tror.«Flaggermusmusikk er en fascinerende ungdomsroman. ... en engasjert og utpreget ambisiøs forfatter.» Anne Cathrine Straume, NRK«Med en formidabel evne til å skape et engasjerende og spennende plot, samtidig som hun balanserer subtil humor, stort alvor og magisk realisme, har Tronstad levert en original og leseverdig roman.» Lena Ramberg, Barnebokkritikk

I uthuset driver moren et mottak for skadde flaggermus, men om vintrene går hun inn i en dyp, sammenhengende søvn i flere uker. Flaggermusmusikk; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: mu T; Emne: Flaggermus; Overnaturlige evner; Familieforhold; Hemmeligheter; År: 2019; Noter: Moren til Ellen tar vare på skadde flaggermus i uthuset deres, men på vinteren går hun inn i en dyp søvn i flere uker av gangen. Flaggermusmusikk; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Flaggermus; Overnaturlige evner; Familieforhold; Hemmeligheter; År: 2019; Noter: Moren til Ellen tar vare på skadde flaggermus i uthuset deres, men på vinteren går hun inn i en dyp søvn i flere uker av gangen. Flaggermusmusikk; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: Ungdom Tro; Emne: Familie; Kjærlighet; Kjærleik; Flaggermus; År: 2019; Noter: Ellen bor sammen med moren og lillebroren. I uthuset driver moren et mottak for skadde flaggermus, men om vintrene går hun inn i en dyp, sammenhengende søvn i flere uker. Flaggermusmusikk; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Flaggermus; Overnaturlige evner; Familieforhold; Hemmeligheter; År: 2019; Noter: Moren til Ellen tar vare på skadde flaggermus i uthuset deres, men på vinteren går hun inn i en dyp søvn i flere uker av gangen. Flaggermusmusikk; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: Skjønnlitteratur / Ungdom; Emne: Flaggermus; Overnaturlige evner; Familieforhold; Hemmeligheter; År: 2019; Noter: Moren til Ellen tar vare på skadde flaggermus i uthuset deres, men på vinteren går hun inn i en dyp søvn i flere uker av gangen. Flaggermusmusikk; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: T; Emne: Familie; Kjærlighet; Kjærleik; Flaggermus; År: 2019; Noter: Ellen bor sammen med moren og lillebroren.

Lillebroren får stadig oftere noen underlige anfall, og det eneste som hjelper er at den sjeldne barokkflaggermusen setter seg på pannen hans. En dag ber Ellen om hjelp fra nett-tjenesten ... Flaggermusmusikk.

RELATERTE BØKER