Historiske og sosiale betingelser for språkkontakt mellom nedertysk og skandinavisk i seinmiddelalderen

Historiske og sosiale betingelser for språkkontakt mellom nedertysk og skandinavisk i seinmiddelalderen - Gro-Renée Rambø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro-Renée Rambø
DIMENSJON
9,77 MB
FILNAVN
Historiske og sosiale betingelser for språkkontakt mellom nedertysk og skandinavisk i seinmiddelalderen.pdf
ISBN
5094784805572

BESKRIVELSE

Boka gir en gjennomgang av historiske og sosiale betingelser for språkkontakt i seinmiddelalderen mellom nedertysk og de skandinaviske språk i utvalgte byer i Danmark, Sverige og Norge. Med litteraturliste og sammendrag på engelsk.

nordeuropeiske språk. Forskingsprogrammet Norden og. Senmiddelalderen er en betegnelse for en historisk epoke som strekker seg fra ca.

Med litteraturliste og sammendrag på engelsk. Doktoravhandlingen er et språksosiologisk arbeid om historiske og sosiale betingelser for språkkontakt mellom nedertysk og de skandinaviske Rambø, Gro-Renée (2010). Historiske og sosiale betingelser for språkkontakt mellom nedertysk og skandinavisk i seinmiddelalderen... Gro-Renée Rambø, Historiske og sosiale betingelser for språkkontakt mellom nedertysk og skandinavisk i seinmiddelalderen-et bidrag til historisk … Save to Library. for språkkontakt mellom nedertysk og skandinavisk i.

RELATERTE BØKER