Hva vet du om damer?; 500 spørsmål for feministiske quizkvelder

Hva vet du om damer?; 500 spørsmål for feministiske quizkvelder - Marta Breen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marta Breen
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
Hva vet du om damer?; 500 spørsmål for feministiske quizkvelder.pdf
ISBN
8621900224099

BESKRIVELSE

Hvem stiftet Norsk Kvinnesaksforening? Hva heter spydkasteren som tok OL-gull i Sydney i 2000? Og hvem sa: «Jeg elsker champagne, og den bør være tørr og gratis!»? Denne quizboken inneholder et bredt utvalg av spørsma.l om alt fra politikk og historie til sport og kultur. Felles for spørsma.lene? Alle handler om kvinner! Spørsma.lene har ulik vanskeliggrad og presenteres med tre svaralternativer. Boken passer altsa. godt som underholdning for hele familien. Hva vet du om damer? er illustrert med morsomme tegninger av Jenny Jordahl. Breen og Jordahl har sammen tidligere utgitt bøkene 60 damer du skulle ha møtt, Den store rumpefeiden og F- ordet. 155 grunner til a. være feminist.

Madeleine Schultz, Marta Breen og Jenny Jordahl har på hvert sitt vis vært markante bidragsytere i den feministiske debatten. Hele Norge baker ikke (Heftet) av forfatter Marta Breen. Pris kr 131 (spar kr 18).

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788283420333 Denne quizboken inneholder spørsmål om alt fra politikk og historie, til sport og kultur, men felles for dem alle er at de handler om kvinner. Spørsmålene har ulike vanskelighetsgrad, og presenteres med tre svaralternativer, så her kan hele familien være med.

RELATERTE BØKER