Jakten på et bedre liv

Jakten på et bedre liv - Gunnar Breivik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Breivik
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Jakten på et bedre liv.pdf
ISBN
6763599669601

BESKRIVELSE

Denne boka gir en samlet fremstilling av utviklingen av fysisk aktivitet i den norske befolkningen, og vil være et nyttig oppslagsverk for alle som har behov eller interesse for dokumentasjon på fysisk aktivitet i befolkningen, enten det gjelder aktvitetsnivå, type aktivitet, organisering, motiver, bruk av anlegg eller barrierer for aktivitet. Det fysiske aktivitetsbildet settes inn i et samfunnsperspektiv der kjønn, utdannelse, sosial klasse, holdninger og samfunnsverdier angir rammeverket. Boka gir videre en oversikt over samlet aktivitetsnivå, type av aktivitet, organisering, motiver, bruk av anlegg og barrierer for aktivitet. Det hele settes inn i et samfunnsperspektiv der utviklingen i det senmoderne samfunn danner rammeverket. Boka retter seg mot studenter innen idrettsvitenskap, idrettssosiologi, idrett og samfunn, men også sosiologi og samfunnsfag generelt. Det empiriske grunnlaget er hentet fra Norsk Monitor.

Jakten på et bedre liv. Av Gjest Inn I Bunaden, Mai 4, 2017 i For deg som skal ned 30 - 40 kilo.

... Jakten på et bedre liv i USA og Norge ... Bokomtale av Gunnar Breiviks "Jakten på et bedre liv - Fysisk aktivitet i den norske befolkningen 1985-2011".

RELATERTE BØKER