Kvinne blant krigsherrer

Kvinne blant krigsherrer - Malalai Joya | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malalai Joya
DIMENSJON
6,71 MB
FILNAVN
Kvinne blant krigsherrer.pdf
ISBN
8099792282203

BESKRIVELSE

Dette er forfatterens personlige beretning om sin oppvekst i det krigsherjede Afghanistan. Familien hennes flykter i 1978 og hun vokser opp i flyktningleirer i Iran og Pakistan. I ungdomsårene blir forfatteren politisk aktivist og returnerer til Afghanistan for å jobbe ulovlig for kvinners kår under Taliban. 27 år gammel blir hun det yngste medlemmet i den afghanske nasjonalforsamlingen.

Familien hennes flykter i 1978 og hun vokser opp i flyktningleirer i Iran og Pakistan. I ungdomsårene blir forfatteren politisk aktivist og returnerer til Afghanistan for å jobbe ulovlig for kvinners kår under Taliban.

- 40 prosent av skolebarna er jenter. Antallet kvinner som dør under fødselen er blitt kraftig redusert. Kvinne blant krigsherrer er skrevet i samarbeid med den kanadiske forfatteren Derrick O'Keefe.

RELATERTE BØKER