Omveier

Omveier - Per Roger Lauritzen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Roger Lauritzen
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Omveier.pdf
ISBN
2605521009883

BESKRIVELSE

I denne boka har den erfarne turbokforfatteren Per Roger Lauritzen plukket frem noen av sine beste turopplevelser. Han har konsentrert seg om kjente fjellområder i det sydlige Norge, hvor han har vandret i gamle spor både på ski og til fots. Turene har gått langs eldgamle ferdselsveier, og etter spesielle ruter beskrevet av kjente personligheter som Fridjof Nansen, Roald Amundsen, Christen Smith og Carl von Linné. I tillegg har han fulgt i sporene til flere ikke fullt så kjente fjellpionerer.Lauritzen forteller også om egne turer utenfor allfarvei - alene eller sammen med gode kamerater. Gjennom et langt turliv har han opplevd spektakulære møter med ville dyr og truffet mange spennende personligheter - verdifulle fjellopplevelser som han deler med leserne.Boka inneholder et vell av informasjon og detaljerte forslag om hvordan man kan legge turen utenom kjente turstier. I tillegg til Lauritzens fotografier er boka illustrert med tegninger og kart av kunstneren Sven Poulsson.Områder som er omtalt i boka:HardangerviddaBlefjell og NorefjellSkarvheimenJotunheimenGausdal VestfjellBreheimenØsterdalsfjellene og Alvdal VestfjellFemundsmarkaRondane og Dovre

Han har konsentrert seg om kjente fjellområder i det sydlige Norge, hvor han har vandret i gamle spor både på ski og til fots. Turene har gått langs eldgamle ferdselsveier, og etter spesielle ruter beskrevet av kjente personligheter som Fridjof Nansen, Roald Amundsen, Christen ... I Oslo sykles det i gjennomsnitt 21 % lenger enn kortest mulige rute, fremgår det av GPS-databaserte studier av syklisters veivalg.

Israelsfolkets 40 år lange vandring gjennom ørkenen er et eksempel på Guds omveier. Poenget er at vi skal følge Guds vei, helt frem til vårt lovede land. Kjøp 'Nødvendige omveier, en vitenskapelig antologi til Kari Martinsens 70-årsdag' av Herdis Alvsvåg fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER