Barnerett i et nøtteskall

Barnerett i et nøtteskall - Kirsten Kolstad Kvalø, Julia Köhler-Olsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Kolstad Kvalø, Julia Köhler-Olsen
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Barnerett i et nøtteskall.pdf
ISBN
5372348868534

BESKRIVELSE

Barnerett i et nøtteskall gir en innføring i sentrale rettsområder som berører barns rettslige stilling i norsk rett. Fremstillingen gir en oversikt over de tre sentrale hovedområdene innen barneretten i Norge: barns menneskerettigheter, forholdet mellom barn og foreldre, og det offentlige barnevern. Boken retter seg mot studenter og andre som ønsker en oversikt over norsk barnerett.

Fremstillingen gir en oversikt over de tre sentrale hovedområdene innen barneretten i Norge: barns menneskerettigheter, forholdet mellom barn og foreldre, og det offentlige … LES MER barnevern. Barnerett i et nøtteskall Boken gir en innføring i sentrale rettsområder som berører barns rettslige stilling i norsk rett. Hovedtemaene er barns menneskerettigheter, forholdet mellom barn og foreldre og det offentlige barnevern. Barnerett i et nøtteskall Mandag 27.

Fremstillingen gir en oversikt over de tre sentrale hovedområdene innen barneretten i Norge: barns menneskerettigheter, forholdet mellom barn og foreldre, og det offentlige barnevern. Barnerett i et nøtteskall gir en innføring i sentrale rettsområder som berører barns rettslige stilling i norsk rett. Fremstillingen gir en oversikt over de tre sentrale hovedområdene innen barneretten i Norge: barns menneskerettigheter, forholdet mellom barn og foreldre, og det offentlige barnevern. Barnerett i et nøtteskall gir en innføring i sentrale rettsområder som berører barns rettslige stilling i norsk rett.

RELATERTE BØKER