Engelsk-nynorsk, nynorsk-engelsk ordbok

Engelsk-nynorsk, nynorsk-engelsk ordbok - Trude Davidsen Bjerga, Jostein Stokkeland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Davidsen Bjerga, Jostein Stokkeland
DIMENSJON
6,22 MB
FILNAVN
Engelsk-nynorsk, nynorsk-engelsk ordbok.pdf
ISBN
5683681474830

BESKRIVELSE

Ny og utvida utgåve med 36 000 oppslagsord. Ordboka er oppdatert med engelske og norske nyord. Ho gir gode og presise ordforklaringar og har med mange brukseksempel som viser orda i bruk. Alle ord står oppførte med ordklasse, norske substantiv også med kjønn. Ordboka har med ein minigrammatikk med nyttige opplysningar om korrekt språkbruk. Nynorskutgåva er i tråd med den nye rettskrivinga.

Vi har én oversettelse av agurk i nynorsk-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Norsk Nynorsk.

Det er lagt stor vekt på et moderne ordforråd, og på å hjelpe brukeren med preposisjoner og faste uttrykk. Norsk-engelsk ordbok Engelsk er verdens viktigste språk - og grensen mellom norsk og engelsk blir stadig mer flytende. Det forventes i dag at vi nordmenn behersker engelsk - både i jobbsammenheng, i utdanning, på reise og for å følge nye mediekanaler. Kjøp 'Engelsk-nynorsk, nynorsk-engelsk ordbok' av Trude Davidsen Bjerga fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER