Helsens sammenhenger

Helsens sammenhenger - Kjell Kristoffersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Kristoffersen
DIMENSJON
5,70 MB
FILNAVN
Helsens sammenhenger.pdf
ISBN
6886176689741

BESKRIVELSE

Denne boka henvender seg til studenter og yrkesutøvere i fagene sykepleie, medisin, fysioterapi, ergoterapi, helsepedagogikk, sosialt arbeid og psykologi. Den vil være like nyttig for studenter på bachelor-nivå som i videreutdanninger og masterstudier. Hva er et helhetsperspektiv på helse? I hvilke sammenhenger kan helse sees når sykdom rammer? Hvilke konsekvenser har en helhetsforståelse for omsorg og behandling? Dette er essensielle spørsmål som forfatteren belyser. Han retter fokus på forebygging og fremming av helse, og vektlegger gjennom teori og eksempler nøkkelbegreper som helse, holisme, nett og rytmer.

Den helsefremmende prosessen - å komme seg 91 5.1 Å komme seg 92 5.2 Fortellinger om å være langvarig syk 97 5.3 Faser i prosessen i å komme seg 105 6. Hjelpernes roller 115 6.1 Profesjonalitet 119 Kjøp bøker av Kjell Kristoffersen.

Helseeksperter i Norge og internasjonalt er enige om følgende: "Spiser du sunt og er fysisk aktiv i hverdagen,… 1. Kristoffersen K.

RELATERTE BØKER