Lys over Hadeland

Lys over Hadeland - Bjarne Langseth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Langseth
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Lys over Hadeland.pdf
ISBN
8455367638003

BESKRIVELSE

Lys over Hadeland er en særegen og variert energihistorie om elektrisitetens utvikling i en norsk region gjennom 100 år. En sjangermiks av historiefortelling, fiksjoner, intervjuer og sitater skaper en faktaframstilling som er lettlest og kan forstås av et bredt publikum. Fra dråpene Drypp og Dropps opplevelser gjennom ulike turbiner til tekniske beskrivelser av kraft- og linje-utbygging. Fra intervju med Herr Marked til lokale konsekvenser av energiloven av 1990. Fra nesten utenkelige framtidsvisjoner til bedriftsøkonomiske organiseringer. I tillegg får vi møte mennesker i ulike roller og med mange erfaringer - fra barnehagebarn til en 102-åring.

lys og dekor ... Hadeland meldte like over klokken 14.30 at Utrykningspolitiet har hatt trafikkontroll på Nesbakken på Jevnaker fredag. Det stemmer ikke.

Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel! Lys over Hadeland er en særegen og variert energihistorie om elektrisitetens utvikling i en norsk region gjennom 100 år.

RELATERTE BØKER