Mekling II

Mekling II - Grethe Nordhelle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grethe Nordhelle
DIMENSJON
4,43 MB
FILNAVN
Mekling II.pdf
ISBN
9051478086293

BESKRIVELSE

Boka henvender seg til den som ønsker å videreutvikle sin forståelse og sine ferdigheter innen konflikthåndtering. Boka viderefører tematikken fra Mekling : konfliktforståelse og konflikthåndtering (Gyldendal akademisk, 2006), og går i dybden på sentrale temaer i den praktiske meklingshverdagen. Den dekker områder som maktubalanse, emosjonelle aspekter, barn i mekling og kulturvariasjon.

Dersom partene stiller med egne advokater i tillegg, skal disse bare opptre som rådgivere. Alle foreldre med felles barn under 16 år må møte til mekling i forbindelse med separasjon eller samlivsbrudd. Målet med mekling er at dere skal komme fram til en skriftlig samarbeidsavtale. Mekling II - Sentrale temaer i konflikthåndtering Å mekle er som å reise.

Reisen blir aldri lik. Liker man å reise, blir mekling aldri kjedelig.

RELATERTE BØKER