Oversikt over rettigheter til fast eiendom

Oversikt over rettigheter til fast eiendom - Karen Eg Taraldrud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Eg Taraldrud
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Oversikt over rettigheter til fast eiendom.pdf
ISBN
1517018403026

BESKRIVELSE

Oversikt over rettigheter til fast eiendom omhandler privatrettslige regler om fast eiendom. Boken innledes med en fremstilling av eiendomsretten som begrep. Deretter presenteres viktige regler om eiendomsgrenser og rettighetsforhold til fast eiendom, herunder bestemmelser om tinglysing, hevd, sameie, naborett, servitutter, tomtefeste, allemannsrett og allmenningsrett. Avslutningsvis kommenteres forholdet mellom privat råderett og offentlig regulering.Forfatteren presenterer de aktuelle rettskildene, og teksten er rikt illustrert med rettsavgjørelser. Boken retter seg mot studenter og rettsutøvere med behov for raske oppslag og kommentarer om rettsområdene som presenteres. For studenter er boken særlig egnet som støtte ved repetisjon av pensum i emnet fast eiendoms rettsforhold. Boken er nyttig for enhver som eier hus, hytte, gård eller grunn.

1.4 Offentlige rådighetsreguleringer av fast eiendom Det har tradisjonelt ... Finn informasjon om eiendom. Du kan søke på vegnavn, adresser eller gårds- og bruksnummer .

Blant annet har en aldersbestemt del av allmennheten fått en ny rettighet, ... 1.3 Oversikt over den videre fremstilling Oversikt over rettigheter til fast eiendom omhandler privatrettslige regler om fast eiendom.

RELATERTE BØKER