USAs historie

USAs historie - Erling Bjøl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Bjøl
DIMENSJON
7,21 MB
FILNAVN
USAs historie.pdf
ISBN
3779327674427

BESKRIVELSE

Kjennskap til USAs historiske og kulturelle bakgrunn er blitt en forutsetning å kunne forstå dagens verden. I denne boken trekkes de lange linjene fra koloniseringen og stormaktens tilblivelse til Obama, krigen mot terror og den økonomiske krisen, hele veien krydret med et vell av overraskende detaljer og rammende personportretter. Erling Bjøl kombinerer historikerens overblikk med journalistens sans for det vesentlige, resultatet er både underholdende og lærerikt.

Jefferson har blitt fremstilt som en av frihetens store forkjempere for sin lovprising av medfødte frihetsidealer. USA:s nuvarande och 45:e president Donald Trump under talet inför USA:s samlade kongress den 28 februari 2017. I bakgrunden syns vicepresident Mike Pence och dåvarande talman Paul Ryan .

Den 17. mars 1874 ble sionistlederen Stephen Wise født.

RELATERTE BØKER