Arkeologene

Arkeologene - Frode Iversen, Bo Lilledal Andersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Iversen, Bo Lilledal Andersen
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Arkeologene.pdf
ISBN
9124379748913

BESKRIVELSE

Visste du at de første pionerene som kom til landet vårt kom padlende på kne i små båter av tre eller skinn? Har du sett Venus fra Svinesund? Lurer du på hvem det er som ligger i Gokstadhaugen, og vil du høre en helt ny teori om hvem som drepte ham? Og vil du vite hva skarpretterøksa på Politimuseet kan fortelle om Norges siste sivile henrettelse? Bli med på en reise i arkeologenes fotspor, der vi blant annet jakter på reinjegerne fra bronsealderen og vikingtiden, møter Vistegutten fra steinalderen, Disa fra vikingbyen Birka, Osebergkvinnene, og Grauballemannen som ble ofret i ei myr på Jylland for 2300 år siden. Arkeologi har alltid hatt stor fascinasjonskraft. Men hvem er egentlig arkeologene? Er de eventyrere og skattejegere av typen Indiana Jones? Er de bleke skrivebordsmennesker eller nysgjerrige slitere med skitne hender og baken i været?

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Travel vår for arkeologene. 12 utgravinger står på planen for arkeologene på Bergen Museum i år.

Arkeologene får ofte spørsmål fra folk ... En arkeolog er en person som jobber innen fagfeltet arkeologi.Yrket består i hovedsak i å utføre arkeologiske utgravninger eller registreringer for så å analysere funnene. Denne analysen inkluderer blant annet å plassere det arkeologiske materialet i en tidsmessig og romlig sammenheng, og å trekke slutninger basert på sammenligning med tidligere funn. Arkeologene har funnet kjølen på Gjellestadskipet i Halden i god stand.

RELATERTE BØKER