Du er for liten, Albert Åberg

Du er for liten, Albert Åberg - Gunilla Bergström | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
3,55 MB
FILNAVN
Du er for liten, Albert Åberg.pdf
ISBN
9814978401273

BESKRIVELSE

Passer for barn fra 3 år. Albert er på besøk hos farmor sammen med de to fetterne sine. De syns Albert er for liten til å være med å spille kort, helt til Albert beviser at han egentlig er ganske stor og faktisk forstår veldig mye mer enn de tror.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

De syns Albert er for liten til å være med å spille kort, helt til Albert beviser at han egentlig er ganske stor og faktisk forstår veldig mye mer enn de tror. Du er for liten, Albert Åberg (Listigt Alfons Åberg) svenskkortfilm fra 1979 - Regi: med Björn Gustafson Barnebok, Du er for liten, Albert Åberg. 199,-1 stk.

Pris kr 149. Se flere bøker fra Gunilla Bergström. Du er for liten, Albert Åberg (Innbundet) av forfatter Gunilla Bergström.

RELATERTE BØKER