Hjernen er stjernen

Hjernen er stjernen - Kaja Nordengen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaja Nordengen
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Hjernen er stjernen.pdf
ISBN
8955329116896

BESKRIVELSE

Kan du spise «hjernemat» for å huske bedre? Kan hjernen trenes opp? Kan du aktivisere deler av hjernen du ikke bruker? Kan du smile deg glad? «Hjernen er stjernen» innvier deg i alle hemmelighetene om ditt mest utrolige organ. Hjernen din gjør deg til den du er. Den lærer, den forelsker seg og den tolker kompliserte mønstre. Men hjernen lokker deg også til å ta dårlige valg og den belønner avhengighet. Hvorfor gjør hjernen som den gjør? Det ligger store muligheter i å vite hvordan hjernen virker, og her gir lege og hjerneforsker Kaja Nordengen deg innsikten du trenger.Med forord av May-Britt Moser, nobelprisvinner i medisin, og illustrasjoner av Guro Nordengen.

Men hjernen lokker deg også til å ta dårlige valg og den belønner avhengighet. Hjernen er omgitt av skarpsindige forskere som fravrister den stadig flere av dens dype hemmeligheter. Som Kaja Nordengen skriver i sin bok «Hjernen er stjernen»: ... «Hjernen er stjernen» innvier deg i alle hemmelighetene om ditt mest utrolige organ.

9 Jun Visningsdag med grilling. Minnesund Forretning & Profesjon. Kjøp 'Hjernen er stjernen, ditt eneste uerstattelige organ' av Kaja Nordengen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER