Magnus Carlsen og sjakkmorderen

Magnus Carlsen og sjakkmorderen - Aleksander Kirkwood Brown | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aleksander Kirkwood Brown
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Magnus Carlsen og sjakkmorderen.pdf
ISBN
3996827790052

BESKRIVELSE

Magnus Carlsen og sjakkmorderen er en nervepirrende og actionfylt sjakk-krim, med hele Norges Magnus Carlsen i hovedrollen.En seriemorder ryster Oslo, og politiet står på bar bakke. Alle de døde har en sjakkbrikke i hånden, men ellers er det ikke noe som knytter ofrene sammen. Hvem annen kan løse gåten enn sjakklegenden Magnus Carlsen? Sjakkmorderen starter en katt og mus-lek med Magnus og politibetjent Maud, men morderen ligger alltid noen trekk foran dem ...Aleksander Kirkwood Brown og John S. Jamtli har laget en drivende og actionfylt tegneserieroman hvor løsningen på krimgåten i store trekk følger sjakkens logikk og regler

Nå har han sammen med illustratør og tegneserieskaper John S. Jamtli laget en nervepirrende og actionfylt sjakk-krim, med hele Norges Magnus Carlsen i hovedrollen.

Tegneseriekrim. En seriemorder ryster Oslo, alle ofrene har en sjakkbrikke i hånden.

RELATERTE BØKER