Mitt danske album

Mitt danske album - Lars Saabye Christensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
8,38 MB
FILNAVN
Mitt danske album.pdf
ISBN
1453099737144

BESKRIVELSE

Lars Saabye Christensen har alltid hatt en spesiell tilknytning til København, ikke minst gjennom sin nå avdøde danske far. Mitt danske album er dikt og prosatekster hvor hukommelse og erindring ofte har sitt utstpring i fotografier fra familiens mytologi. Og hvor forfatteren går på oppdagelsesferd i seg selv, sin slekt og byen. Saabye kommer første gang til København i sin mors mage, ombord i bestefarens seilbåt, og senere, som gutt, blir han med familien opp i heisen på Palace Hotell, mens duene, i erindringens rom, virvler om bena på ham og broren midt på Rådhusplassen. Tekstene beveger seg ut og inn av tid og sted. Fra barndom i Oslo, bilturer gjennom Sverige og tilbake til farens barndom i København. Mitt danske album er en vemodig og humoristisk hyllest til København, og en minnerune over forholdet til en far og hans slekt.

Log ind for at anmelde Facebook Tweet Prosadigte. En vemodig og lun erindringsbog i prosa, digt og billeder om ... Album med plastlommer til 10×15 cm bilder og med skrivefelt.

Sporliste «Hold fast» (Aleksandersen) «Rio de Janeiro» (Aleksandersen) «Lys og varme» (Aleksandersen), med Björn Afzelius og Lars Lilholt «Dains me mæ» ... Mitt danske album er en vemodig og humoristisk hyllest til København, og en minnerune over forholdet til en far og hans slekt. "Mitt danske album er en fryd å lese og bla i." Henning Howlid Wærp, Aftenposten "En bok som beriker såvel leseren som Lars Saabye Christensens forfatterskap. Ønsker du å motta en betaling fra utlandet skal du oppgi ditt IBAN nummer og Danske Banks SWIFT-adresse.

RELATERTE BØKER