Slik timer du markedet

Slik timer du markedet - Thomas Hilmersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Hilmersen
DIMENSJON
12,65 MB
FILNAVN
Slik timer du markedet.pdf
ISBN
2356354121947

BESKRIVELSE

50 signaler som har vist seg å fungere. Ved simpelthen å være ute av markedet i de to verste årene i perioden fra 1997 til 2018 ville du ha økt din samlede børsavkastning fra 519 til 1.851 prosent. Å unngå store børsfall er kritisk. Denne boken viser deg hvilke indikatorer som historisk har fungert som gode kjøps- og salgssignaler for det norske aksjemarke-det generelt, samt hvordan de ulike sektorene på Oslo Børs har gjort det.

Informasjonen oppdateres fortløpende. Fallet på Oslo Børs er nå langt mer avdempet. Etter at panikken tok markedet i den første timen med handel, har børsens største selskap, Statoil, etter hvert dempet nedgangen i markedet.

Maten skal smake godt. Maten skal ta kort tid å lage.

RELATERTE BØKER