Kunsten å være den man er

Kunsten å være den man er - Jan-Philipp Sendker | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Philipp Sendker
DIMENSJON
3,72 MB
FILNAVN
Kunsten å være den man er.pdf
ISBN
6661515298640

BESKRIVELSE

Det har gått ti år siden Julia besøkte farens hjemland, Burma. Til tross for at hun er en vellykket advokat på Manhattan, føler hun seg utslitt og ulykkelig. Til slutt bestemmer hun seg for å reise tilbake til Burma og besøke broren U Ba. Parallelt med at Julia forsøker å finne tilbake til seg selv, får vi fortalt den usedvanlige historien til den burmesiske enken Nu Nu. Hennes verden blir snudd på hodet når det blir krig i landet og de to sønnene blir kommandert ut som soldater. Hun blir nødt til å foreta et umulig valg, en beslutning som kommer til å prege henne resten av livet. Kunsten å være den man erer en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie, og andre bok i Burma-trilogien. «En interessant og gripende roman.» Booklist Terningkast 5 «Synk ned i en godstol med «Kunsten å være den man er», la den travle hverdagen forsvinne litt i bakgrunnen, og finn den gode roen.» Brabok.no

Låten er i tillegg bra produsert slik at man unngår å sitte og ergre seg over ulike ulyder. Kunsten å være den man er; Medansvarlig: Hanssen, Kurt; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Klassifikasjon: 959.1; Emne: Myanmar; År: 2014; Noter: I oppfølgeren til ¦«Kunsten å høre hjerteslag¦¤ (2013) møter vi Julia ti år etter at hun besøkte farens hjemland Burma. Hun er en fremgangsrik advokat i New York, men privatlivet er turbulent. Kunsten å være den man er Jan-Philipp Sendker (Lydbok CD-bok) Tips en venn 358 kr Antall .

«En interessant og gripende roman.» Booklist Terningkast 5 «Synk ned i en godstol med «Kunsten å være den man er», la den travle hverdagen forsvinne litt i bakgrunnen, og finn den gode roen.» Brabok.no Kunsten å være den man er Jan Philipp Sendker ; oversatt av Kurt Hanssen Bok · Bokmål · 2014 Jan-Philipp Sendker,· Roman 18.01.2007: Medisin og kunst - Hvordan kan legen hjelpe pasienten på en god måte? Pasientautonomi og empati fremheves i dag som viktig, og de fleste innser at legers «Mere-Forstaaen» ikke alene kan avgjøre hva som er god hjelp for pasientene. Jeg har også lest den andre boka hans, nemlig «Kunsten å være den man er». Vi treffer igjen newyorkeren og advokaten Julia, som vi møtte i den første boka.

RELATERTE BØKER