Farvel, min venn

Farvel, min venn - Trine Hamran | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Hamran
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Farvel, min venn.pdf
ISBN
9062135925089

BESKRIVELSE

Farvel, min venn er en fortelling om å leve med døden. Hva skjer når diagnosen kommer, når den første beskjeden er at du ikke har en sjanse? Osvald fikk denne beskjeden. Han og de som var glad i han, måtte finne nytt fotfeste. Farvel, min venn skildrer på en lavmælt måte hvordan det kan være å leve når døden stadig rykker nærmere. Den berører tema som maskulinitet, sykdom, smerte, sorg og døden selv. Og den er en nærmeste pårørendes forsøk på å finne et språk for det ubeskrivelige. Trine Hamran har gjennom bilder og ord laget en sterk og respektfull historie - om livet og døden.«Trine har dokumentert i ord og bilder, med tapperhet, uforbeholden ærlighet, kjærlighet og følsomhet. Dette er en av de sterkeste og mest betydningsfulle fortellingene om kreft og lidelse som er skapt noe sted, særlig fordi den er laget av en kvinne om en manns siste måneder. Arbeidet står stolt ved siden av de beste i kanonen, for eksempel Exploding into Life, av Eugene Richards og Dorothea Lynch.» - Stuart Franklin, fotograf, Magnum.

Jeg står i et veikryss. Bak meg har jeg min historie.

Kun den andre siden av fjorden, over til Østfold. Historien til Wilo er lang, og nå med en baby i magen og en hendelse for noen uker siden, måtte valget tas, jeg kan ikke dette lenger. Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet.

RELATERTE BØKER