Medvandrar

Medvandrar - Margunn Hetland Salte | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margunn Hetland Salte
DIMENSJON
4,44 MB
FILNAVN
Medvandrar.pdf
ISBN
8315156886297

BESKRIVELSE

Livet er som ei vandring. På denne vandringa møter ein både sorg og glede, prøvelsar og utfordringar. Det er godt å gå saman med nokon på denne livsvandringa. Jesus Kristus vil vera vår medvandrar. Han er alltid der ved vår sida. Forfatter Margunn Hetland Salte likar å gå i naturen. Her er dei fleste dikta i «Medvandrar» blitt til. Ho har selv teke alle bileta til tekstane, som er med på å understreka innhaldet.

Og så har jeg vært ung og lovende Livet er som ei vandring. På denne vandringa møter ein både sorg og glede, prøvelsar og utfordringar.

Sjå Guds andlet i dei hjelparane du ikkje hadde rekna med. Det er Han, Den Høgste Gud, som leier deg mot målet for livet ditt, seier Geir Gundersen. Gje gåve Read article "Gje gåve" Bli leiar for barn og unge Read article "Bli leiar for barn og unge" Bli medvandrar for ein ungdom Read article "Bli medvandrar for ein ungdom" Bli med i eller start smågruppe Read article "Bli med i eller start smågruppe" Start fellesskap Read article "Start fellesskap" Få nyheits-e-post frå […] Her er dei fleste dikta i «Medvandrar» blitt til.

RELATERTE BØKER