Memento mori - husk, du skal dø

Memento mori - husk, du skal dø En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Memento mori - husk, du skal dø.pdf
ISBN
6726610913570

BESKRIVELSE

Vi vet alle at vi en gang skal dø, men vi vet ikke når og hvordan det skal skje. I boken "Memento mori - husk, du skal dø" møter du seks livsglade kvinner som bærer denne erkjennelsen med litt større alvor enn andre. De lever med en sykdom de ikke vil bli gamle med. I boken forteller de åpent og ærlig om livet og tanker rundt døden. Memento mori er en bok om å leve - med uhelbredelig kreft. Om å leve med vissheten. Om å leve med uvissheten om når man skal dø.

De lever med en dødelig sykdom. I boken forteller de åpent og ærlig om livet og tanker rundt døden.

Udtrykket, der er brugt som billedtekst og af latinkyndige forfattere, er stadig karteuserordenens motto. Den romerske formulering var memento te mortalem esse 'husk, at du er dødelig', der blev brugt som inskription på triumfvogne og hvisket i triumfatorens øre af en slave, for at han ikke skulle blive overmodig. Memento mori - Husk, du skal dø! Vis læringssti.

RELATERTE BØKER