Verdens beste bygd

Verdens beste bygd - Arto Paasilinna | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arto Paasilinna
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Verdens beste bygd.pdf
ISBN
2776023862451

BESKRIVELSE

Toropainen ligger på dødsleiet med dårlig samvittighet etter å ha satt fyr på flere kirker. Nå vil han at barnebarnet Eemeli skal gjøre opp for hans synder ved å grunnlegge Dødskirkestiftelsen og bygge en kirke som kompensasjon for de som er brent. Den fantastiske kirken i Sotkamos utmarker lokker til seg alle slags mennesker, og etter hvert utvikler det seg et underlig lite samfunn der.Og mens Europa går til grunne og USA drukner i sine egne problemer, bryter verdenskrigen ut. Forholdene er ikke ideelle i Finland heller, men livet i det lille sognet ved Ukkosjøen preges av langt mer fornuft, selv om Eemeli får nok av problemer på nakken.

Sendes innen 3-6 virkedager. Kjøp boken Verdens beste bygd av Arto Paasilinna (ISBN 9788203372384) hos Adlibris.com.

Her er en liten del av et stort team avbildet, f.v. Torgeir Midthun Fadnes (COWI), Johannes Eggen (Nordic), Bridget White (Nordic) og Kristoffer Tungland (COWI). Tittel: Verdens beste bygd Org.tittel: Mallman paras kylä Forfatter: Arto Paasilinna Forlag: Aschehoug År: 2016 Fra forlaget Asser Toropainen ligger på dødsleiet med dårlig samvittighet etter å ha satt fyr på flere kirker.

RELATERTE BØKER