Vigelandsparken = The Vigeland park : an esoteric guide

Vigelandsparken = The Vigeland park : an esoteric guide - Lilleberta Sandved | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lilleberta Sandved
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Vigelandsparken = The Vigeland park : an esoteric guide.pdf
ISBN
2950362870461

BESKRIVELSE

Vigelandsanlegget er Oslos største turistattraksjon og verdens største samling skulpturer av en kunstner. At parken viser menneskelivet i all sin mangfoldighet, er det bred enighet om. Det har vært gjort forsøk på en videre tolking av enkeltelementer som broen og monolitten, men en helhetlig forståelse av alle skulpturene som foreligger i Lilleberta Sandveds arbeide er nytt. Hun viser hvordan parken kan leses som et åpent tempel for vår tid såvel som for fremtiden, der mysteriene rundt liv og død åpenbares for den som kan lese skulpturenes språk. Norsk og engelsk tekst.

Ingen parker i verden har en større samling af skulpturer fra samme kunstner. Vigelandsparken er imponerende med dens over 200 kunstværker i granit, bronze og ... Vigelandsparken-skulpturanlegget i Frognerparken.

Trond Borgen Det krumme skal bli rett : Kjell Pahr-Iversens kunst. Pris 545,-Spar 54,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER