Forsvunnet

Forsvunnet - Daniel Mendelsohn | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel Mendelsohn
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Forsvunnet.pdf
ISBN
2294310812055

BESKRIVELSE

Kåret til årets beste bok i blant annet New York Times, Washington Post, Boston Globe og LA times. Vinner av National Book Critics Circle Award (usa) og Prix Médicis (Frankrike). En liten gutt vokser opp i New York på 60-tallet. Langsomt oppdager han at familien bærer på en stor sorg: Seks av slektningene forsvant under Holocaust. Som voksen mann setter Daniel Mendelsohn seg fore å komme til bunns i hva som skjedde med Ester og Shmiel Jäger og de fire døtrene. Det blir begynnelsen på en reise inn i hjertet av familiens og historiens hemmeligheter, og en utforsking av hva det vil si å være menneske. Daniel Mendelsohns Forsvunnet er blitt en internasjonal bestselger og en enestående kritikersuksess verden over: en gripende og kompleks beretning om vårt forhold til fortiden og til menneskene som står oss nær, og en helt annerledes bok om Holocaust.

• Frivillige korte og strukturerte samtaler med personer som har vært forsvunnet uten at hensikten med samtalen ble oppgitt • Informasjon fra politi, forvaltningen og humanitære organisasjoner. Ved utgangen av 2016 var 13 944 personer registrert som forsvunnet.

Politiet tror 13-årige Jayme Closs er i fare, etter at de fant foreldrene hennes døde under mistenkelig omstendigheter i hjemmet deres i Wisconsin. Vi fant 105 synonymer til FORSVUNNET. forsvunnet består av 3 vokaler og 7 konsonanter.

RELATERTE BØKER