Mørke makter

Mørke makter - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
7,76 MB
FILNAVN
Mørke makter.pdf
ISBN
8389711494640

BESKRIVELSE

Tenk om vi kunne endre historien ...Da Frid Ingulstad søkte i sin egen families historie, fant hun i Jærens bygdebok noe som gjorde et sterkt inntrykk: En av Frids formødre ble på 1600-tallet funnet skyldig i blodskam, dømt til døden og halshugget - fordi hun fikk barn med stefaren sin. Dette ble spiren til serien «Ildkorset». Marine er blitt igjen på Byglands gård som tjenestejente, men Erlend begynner å bli nærgående, og kvinnene på gården er mistenksomme. Marine føler jorden brenne under føttene og forstår at hun må komme seg vekk. En dag får bygdefolket overvære et heksebål, der en husmannsjente blir brent for trolldom. Etterpå begynner Solveig å spre rykter om at Marine er av samme slaget.

Ravi blir nødt til å velge mellom Johanna og Helena, og når det kommer til stykket er han ikke i tvil om at det er Johanna han vil ha. Men familien hennes vil helst at han reiser før han gjør henne enda mer ulykkelig. I 1999 kom den første boken om Harry Potter ut på norsk.

Tettheten i tåkene er svært lav, i gjennomsnitt har de 100-300 molekyler pr cm 3 (1 cm 3 = en kube med 1 cm lange sidekanter). Tenk om vi kunne endre historien ... Da Frid Ingulstad søkte i sin egen families historie, fant hun i Jærens bygdebok noe som gjorde et sterkt inntrykk: En av Frids formødre ble på 1600-tallet funnet skyldig i blodskam, dømt til døden og halshugget - fordi hun fikk barn med stefaren sin.

RELATERTE BØKER