Operasjon jernteppe

Operasjon jernteppe - Alistair MacLean | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alistair MacLean
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Operasjon jernteppe.pdf
ISBN
6066932831068

BESKRIVELSE

En britisk etterretningagent har fått i oppdrag å smugle en vestlig vitenskapsmann ut fra ungarsk fangenskap i Budapest. Med seg har han en gruppe fanatiske antikommunister, mot seg det uhyre effektive hemmelige politi. Operasjon Jernteppe er enn høyeksplosiv MacLean av velkjent merke!

Kjøp boken Operasjon jernteppe av Alistair MacLean (ISBN 9788202297800) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Med seg har han en gruppe fanatiske antikommunister, mot seg det uhyre effektive hemmelige politi. Kjøp Operasjon jernteppe fra Cappelendamm En britisk etterretningsagent har fått i oppdrag å smugle en vestlig vitenskapsmann ut fra ungarsk fangenskap i Budapest. Med seg har han en gruppe fanatiske antikommunister, mot seg det uhyre effektive hemmelige politi. Etter andre verdenskrig ble «jernteppet» brukt om politikken som gikk ut på å holde Sovjetunionen og de statene som fulgte den sovjetiske ledelsen isolert fra resten av verden.

RELATERTE BØKER