Plan D; Se for deg en verden hvor Berlinmuren aldri falt...

Plan D; Se for deg en verden hvor Berlinmuren aldri falt... - Simon Urban | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Urban
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Plan D; Se for deg en verden hvor Berlinmuren aldri falt....pdf
ISBN
8893309761699

BESKRIVELSE

Hva om DDR likevel ikke hadde gått under? Hva om den tyske gjenforeningen aldri hadde skjedd? Vi er i Øst-Berlin, året er 2011. Muren står fortsatt, Egon Krenz har klamret seg til makten i 22 år, men nå står DDR eller den Tyske Demokratisk Republikk på randen av sammenbrudd. Pengene staten har tjent på gassdistribusjonen østfra er blitt slukt av systemet, og et grått og skittent Berlin er i ferd med å knele under forurensningen fra millioner av den nye statsproduserte bilmodellen Phobos. Sosialismens siste håp er de planlagte økonomiske forhandlingene med Vest-Tysklands kansler Oskar Lafontaine.Da en tidligere rådgiver for myndighetene blir funnet hengt i skogen, og alle spor peker mot STASI og den politiske ledelsen, ser det mørkere ut for Øst-Tyskland enn noensinne. Hvis vesttyske medier får ferten i dette, vil DDRs dager endelig være talte. Med mindre politiinspektør Martin Wegener kan løse saken først, i drift gjennom Berlins forfalne gater sammen med sin vesttyske kollega Richard Brendel på jakt etter morderne.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Hvor var du da Berlinmuren falt? Jeg var hjemme og satt med tårer i øynene foran TV-en.

(Åpenbaringen 21:5) Se for deg en verden uten fattigdom, uten tørke og uten vannmangel. Se for deg en verden der monsunregn aldri forårsaker oversvømmelser, noe som nå koster tusener av mennesker livet hvert år. Berlinmuren er borte, men 1000 gigantiske dominobrikker av isopor, dannet mandag kveld en halvannen kilometer lang symbolsk mur gjennom Berlin. 30 år siden muren falt - og Europa fikk en ny sjanse For 30 år siden var det mange av oss som ikke trodde våre egne øyne da vi våknet dagen derpå.

RELATERTE BØKER