Den lyttende

Den lyttende - Tove Jansson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Jansson
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Den lyttende.pdf
ISBN
6142478905719

BESKRIVELSE

I disse atten novellene skriver Tove Jansson om hvordan virkeligheten tangerer det fantastiske. Menneskene, situasjonene er slett ikke alltid så uvanlige. Men tett inntil, like om hjørnet, lurer det uventede, det bisarre. Den lyttende er en bok om elskende, aldrende, barn, lykkelige og ulykkelige, villskap og varme. Her kan vi møte tegneren som lengtet etter sort og mannen som ikke kunne leke, hun som kunne se døden før den kom og han som søkte etter villdyrets idé.

1927) tildeles Pritzker-prisen for 2018. Også den første novellen Den lyttende, som handler om Tante Gerda, er egentlig ganske mørk. Der kan vi følge en snill gammel tante som begynner å miste hukommelsen, bestemmer seg for å lage et slektstre og utvikler sin egen lek "de drepende ordene". En lyttende leder - Godt humør, respekt og å kjenne hverandre godt er viktig for et godt samarbeidsklima, mener rektor Kristel Linset ved Hommelvik ungdomsskole, hvor mottakeren av Kopinors pris for fabelaktig formidling 2014 jobber. Intenst lyttende.

Noveller i Den lyttende. Den lyttende; Lossa sand; Barnbjudning; Den sovande mannen; Svart-vitt; Brev till en idol; En kärlekshistoria Den lyttende er en bok om elskende, aldrende, barn, lykkelige og ulykkelige, … LES MER villskap og varme.

RELATERTE BØKER