Mineralloven

Mineralloven - Thor Falkanger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Falkanger
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Mineralloven.pdf
ISBN
5624335648660

BESKRIVELSE

I boken gis det en bakgrunn for loven, etterfulgt av kommentarer til de enkelte bestemmelsene i Mineralloven. I tillegg gis det en oversikt over de regler som gjelder for mineralutvinning på Svalbard og undersjøisk.Lovgivningen om mineraler, med røtter langt tilbake, har i Norge omfattet drift av «Kongens mineraler»: sølv, kobber, jern osv. De øvrige mineraler, grunneiers mineraler, er i dag de økonomisk viktigste: byggeråstoffer, industrimineraler og naturstein. Først ved mineralloven av 2009 har vi fått en lov som gjelder så vel Kongens som grunneiers mineraler. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Industrimineraler utnyttes i mange ulike produkter, blant annet som fyllstoff i ... Mineralloven trådte i kraft 1.1.2010. Loven regulerer leting, undersøkelser og utvinning av metaller og mineraler.

101 om erverv og utvinning av mineralressurser, lovkommentar' av Thor Falkanger fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788215029900 Utvalget peker på at det er behov for betydelige endringer i mineralloven og jeg vil vurdere nøye hvordan anbefalingene best kan følges opp, sier Røe Isaksen.

RELATERTE BØKER