Åndens ild og vekkelse

Åndens ild og vekkelse - John Wesley Adams | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Wesley Adams
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Åndens ild og vekkelse.pdf
ISBN
5743463459642

BESKRIVELSE

Boken forteller om den samfunnsgjenonomgripende vekkelsen på Hebridene og hvordan vi kan lære av den. Den gir en sterk beskrivelse av hva som kan skje når Gud kommer ned med sin Ånd og kraft. Noe av utgangspunktet til denne spesielle inngripen av Gud, var en gruppe desperate troende som inngikk en pakt med Gud basert på 2. Krøniker 7,14. Som et resultat kom Gud ned og besøkte dem med en mektig vekkelse. Hver butikk ble en prekestol, hvert hjerte et alter og hvert hjem en helligdom.«Vekkelsen på Hebridene har alltid stått for meg som et mektig og tidsnært eksempel på hvordan inntrengende og utholdende bønn kan forandre det åndelige klima i et samfunn. Den er også et sterkt eksempel på at vekkelsen og klimaskiftet ikke starter ute i det sekulære samfunnet, men i deres hjerter som søker Gud for sitt sted.» Leif J Johannesen

Inn i Guds nærhet - Kristin Løland Berge. kr 248.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Epostadresse. Åndens ild og vekkelse av John Wesley Adams heftet, 2019, Norsk (bokmål), ISBN 9788271995904.

RELATERTE BØKER